Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Termeni de utilizare

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE TERMENII DE UTILIZARE ÎNAINTE DE VIZITAREA ȘI FOLOSIREA ACESTUI SITE!

Consideratii generale
Acest site este un proiect al S.C. STILET S.R.L., cod fiscal RO10967336, Numarul Registrului Comertului J29/905/1998, adresa de corespondenta Gr. Cantacuzino 348, Ploiești-Romania si sediul social la adresa Str. Malu Rosu Nr. 100, B. 35, Sc. A, Ap. 16, Ploiești – jud. Prahova. Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Societatea S.C. STILET S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand linkul “Termeni de utilizare” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestuia.

Definitii

Acest site este intretinut si administrat de S.C. STILET S.R.L., care va fi denumit in continuare “Societate”. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului este denumit in continuare “Client”. Adresele Internet, care sunt proprietatea Societatii vor fi denumite generic site. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site vor fi denumite in continuare “continut”.

Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate, copierea manuala a continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului fie direct, fie prin reprezentantii sai.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., si vor fi furnizate doar tertelor parti atent selectionate de catre Societate. Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ului, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. Site-ului foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului a fost alcatuit in colaborare stransa cu distribuitorii produselor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre distribuitori. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

Garantiile produselor

Produsele noi cumparate prin intermediul site-ului beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.

Informatii privitoare la returnarea marfii

Cumparatorul are dreptul sa returneze produsele primite in cazul in care acestea nu sunt conforme cu comanda facuta de client, respectiv comanda a fost trimisa gresit.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Refuzul livrarii comenzii

In cazul refuzului de ridicare a unei comenzi sau a neridicarii comenzii din oricare alt motiv, va vom livra urmatoarea comanda cu plata in avans. Datele personale in aceste cazuri vor fi pastrate pe o durata de timp de 2 luni, astfel încat, in aceasta perioada, Societatea sa poata depista comenzile frauduloase si clientii neseriosi. In cazul unui limbaj neadecvat, a oricarei incercari de intimidare a angajatilor sau colaboratorilor precum si in cazul oricarei presiuni, de orice natura, exercitata asupra echipei care deserveste acest site, vom intrerupe orice dialog si vom refuza onorarea comenziilor.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Ver. 1/2020

Item added to cart.
0 items - 0.00lei